Veljin poslanik maltretirao putare?

Dejan Rajčić, poslanik Nove Srbije, nije hteo da plati putarinu na rampi u Bubanj potoku. Umesto da pokaže legitimaciju, vikao je na putare, piše Kurir.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.02.2013.

11:09

Default images

Rajčić je, piše "Kurir", revoltiran ponašanjem radnika na naplatnoj rampi, koji su insistirali na tome da pokaže poslaničku legitimaciju da ne bi morao da plati putarinu, zadržavao kolonu automobila čitavih sat i po, tražeći da mu dovedu šefa smene.

Kada je rekao da je narodni poslanik, radnik ga je ljubazno zamolio da pokaže svoju poslaničku legitimaciju, što je on odbio rečima: "Je l’ znaš ti ko sam ja?"

Radnik je nastavio da insistira na tome da vidi legitimaciju, a Rajčić, koji se u jednom trenutku ipak uhvatio za džep da je pokaže, izvadio je staru, što je dodatno probudilo sumnju", kaže izvor lista i dodaje:

"Umesto da se izvini, Rajčić je parkirao kola na rampi i tako zadržavao kolonu gotovo sat i po i tražio da vidi šefa smene. Veljin poslanik je na kraju seo u automobil i otišao jer se, kako tvrdi izvor "Kurira", bukvalno umorio od iživljavanja nad radnicima na rampi.

Dejan Rajčić je, prema tvrdnjama Nezavisnog sindikata policije Srbije, u novembru prošle godine vređao policijsku patrolu i pretio da će im skinuti uniforme. Incident je prekinuo tek lider NS Velimir Ilić, koji je naišao u vreme nemilog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: