Stefanović očekuje vanredne izbore

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović kaže da očekuje da ove godine budu raspisani vanredni izbori, ukoliko se nastave razmimoilaženja u vlasti.

Izvor: B92

Nedelja, 13.01.2013.

09:24

Default images

"Jasno je potvrđeno da su postojale dve politike i da je politika predsednika (Srbije Tomislava Nikolića) pobeđena, kao i da je Vlada, koja ima pun kontinuitet sa prethodnom, odnela pobedu", rekao je Stefanović posle jučerašnje maratonske sednice Skupštine Srbije na kojoj je usvojen vladin Predlog rezolucije o Kosovu.

On je ocenio da je više nego evidento da su Platforma o Kosovu, koju je izneo predsednik Nikolić, i Rezulucija, koja ima podršku Vlade, dokaz da su podele između predsednika i Vlade duboke.

Prema njegovim rečima, DS zadovoljna što je sa Platforme skinuta oznaka tajnosti.

"U Platformi se potvrdilo da je sve za šta smo govorili da ne valja izbačeno iz nje i ušlo je u obrazloženje Rezolucije", naveo je Stefanović i dodao da su to bili jedini uslovi da DS glasa za Rezoluciju.

Rezolucija Skupštine Srbije o Kosovu usvojena je sinoć sa 175 glasova za i 19 protiv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

174 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: