Šefica komunalaca dala ostavku

Načelnica Komunalne policije Beograda Gorjana Obrenović podnela je ostavku i ide u penziju, piše Blic.

Izvor: Blic, Mondo

Petak, 05.10.2012.

12:38

Default images

Kako Gorjana Obrenović kaže, na tu odluku uticao je incident od 18. septembra kada je putnik Dražen Cimbaljević, nakon rasprave u autobusu na liniji 95 jer nije imao kartu i nije hteo da izađe iz vozila, dobio batine od komunalnog policajca.

"Odlazim u zasluženu penziju. To je moja lična odluka posle svega što se dogodilo 18. septembra", rekla je za "Blic" Gorjana Obrenović (61), a prenosi Mondo.

Ona nije želela detaljnije da objasni na koji način je taj incident uticao na njenu odluku da se penzioniše ranije nego što je mislila, ali je navela da "nije bilo pritisaka sa strane" da se povuče sa te funkcije.

I dok Tužilaštvo istražuje slučaj od 18. septembra, juče se pojavio novi snimak "obračuna" komunalne policije i građanina.

Iz Komunalne policije je saopšteno, da se u javnosti opet pojavio snimak na kome se ne vidi šta je prethodilo zakonitom postupanju komunalnih policajaca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: