Četvrtak, 23.08.2012.

20:15

Šutanovac: Važni su i Đilas i Tadić

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da su za DS i Srbiju važni i Boris Tadić i Dragan Đilas.

Izvor: B92

Default images

"Čuli smo danas kristalno jasnu poruku Dragana Đilasa da ćemo nastaviti zajedno", rekao je Šutanovac Tanjugu i odbacio navode medija da se on ovih dana opredelio za Đilasa.

Mediji su spekulisali "da je Đilasu, u nastojanju da smeni Tadića, posle potpredsednika demokrata Bojana Pajtića prišao i Šutanovac, kao i da je Tadiću iz najužeg rukovodstva lojalan još samo Dušan Petrović.

Šutanovac je rekao da je za njega najvažnije da stranka pred građane izađe sa jasnim porukama i programom i ukazao da su demokrate više puta do sada održavale skupštinu i birale različita rukovodstva.

"Svakako će doći do određenih promena, pretpostavljam i u vrhu stranke, u Predsedništvu. Ali to ne treba mnogo da zamara građane, jer smo mi iz toga uvek izlazili jači", poručio je Šutanovac.

Prema njegovim rečima, u DS niko nikoga ne izdaje, već naprotiv "traže se rešenja koja treba da poboljšaju rad stranke i da u što kraćem periodu DS vrate na čelo vlade koja će imati kristalno jasan proevropski put".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: