Sastanak Tadića, Đilasa i Pajtića

Sledeće nedelje treba da se sastanu tri ključna čoveka DS-a, Boris Tadić, Dragan Đilas i Bojan Pajtić, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 17.08.2012.

21:35

Default images

Ovu „trilateralu“ s nestrpljenjem očekuje većina demokrata, jer od njihovog međusobnog dogovora zavisi da li će se nastaviti sa cepanjem i lutanjem stranke ili će konačno započeti reforma i proveravanje partijske organizacije, pišu Novosti.

Ideja je da se najpre šef partije, njegov zamenik i najuticajniji potpredsednik saglase o kriterijumima na osnovu kojih će biti utvrđivana odgovornost funkcionera, kao i da li treba sprovesti vanredne izbore za sve organe stranke. Zatim bi sa tim bilo upoznato Predsedništvo DS i članovi Glavnog odbora.

Lider DS Boris Tadić je za agenciju Beta rekao da ne veruje u novo cepanje njegove stranke koja je, kako kaže "nacionalna institucija izuzetno bitna za budućnost Srbije".

On je u intervjuu za agenciju Beta istakao da će tražiti da sednica Glavnog odbora DS, na kojoj će biti konačna analiza izbornog rezultata, bude potpuno otvorena za javnost, rekavši da građani Srbije treba da znaju šta se dešava u DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: