Zatvaranje "Gazele" u subotu od 22h

Most "Gazela" biće zatvoren za saobraćaj u noći između subote i nedelje od 22 časa u subotu do 12 časova u nedelju, zbog drugog dela testa opterećenja mosta.

Izvor: B92

Utorak, 07.08.2012.

13:44

Default images

JP Putevi Srbije saopštilo je da će zbog testiranja čelične konstrukcije saobraćaj na mostu biti potpuno zatvoren u oba smera - Šid - Niš i Niš - Šid.

Vozila u tranzitu u smeru Šid - Niš mogu se na Dobanovačkoj petlji prebaciti na Obilaznicu i ići do petlje Bubanj potok, gde će se uključiti na auto-put prema Nišu.

Ista alternativa je predviđena i za vozila iz suprotnog smera, a ovaj putni pravac je već predviđen kao obavezan za tranzitni saobraćaj teretnih vozila preko 3,5 tona.

Saobraćaj vozila u tranzitu koja dođu auto-putem do mosta Gazela biće takođe izmenjen. Sa auto-puta ispred Beogradske arene na prvoj petlji vozilo će preko izlazne rampe ući u Ulicu španskih boraca i dalje Ulicom Đorđa Stanojevića, pored tržnog centra Delta siti do Ulice Jurija Gagarina i do Mosta na Adi.

Nakon prelaska mosta, na prvom isključenju ulazi u Radničku ulicu i potom u Kirovljevu preko rampe prema Banovom Brdu i zatim u ulicama Visoka, Paštrovićeva i nazad u Radničku i Bulevarom vojvode Mišića do Mostarske petlje, gde se uključuju na auto-put u pravcu Niša.

Vozila iz pravca Niša će kod Mostarske petlje ući u Bulevar vojvode Mišića kojim će se iza Beogradskog sajma popeti rampom na most na Adi.
Po prelasku mosta izaći će u Ulicu Jurija Gagarina, potom pored Delta sitija i ulicama Đorđa Stanojevića i Španskih boraca do saobraćajne petlje Arena, gde se uključuju na auto-put u pravcu Šida.

Vođenje saobraćaja na svim skretanjma biće obeleženo posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Šid i Niš.

Kada je reč o lokalnom gradskom putničkom saobraćaju, na raspolaganju će biti Brankov most, Stari savski most i novi most na Adi.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima.

Sve dodatne informacije o izmenama režima saobraćaja na mostu Gazela mogu se pronaći na Internet adresi www.putevi-srbije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: