Šabac: Povređeni poznat policiji

Zdravstveno stanje muškarca koji je u Šapcu teško povređen u eksploziji automobila u kome je bio je teško, kaže portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2012.

09:41

Default images

U trenutku eksplozije, za koju se sumnja da je izazvana podmetnutom bombom, u vozilu su bile dve osobe, od kojih je jedna nepovređena. Jovanović kaže da se lekari Urgentnog centra bore za život tridesettrogodišnjeg Radeta Maksimovića.

"Pacijent je zadobio teške povrede. On je dovežen u Urgentni centar i nakon reanimacije urađene su još neke intervencije. Mogu reći da se radi o teškim povredama, on je zadržan na odelenju Intenzivne nege u Urgentnom centru", kaže on.

Do eksplozije automobila "folksvagen turan" je došlo u jednoj od najprometnijih šabačkih ulica. Ipak nije bilo još povređenih, pošto u blizini vozila u tom trenutku nije bilo nikoga.

Na mesto događaja izašao je istražni sudija Slobodan Velisavljević. Za sada nije poznato da li je eksplozija aktivirana daljinski.

"Aktivirana je eksplozivna naprava u vozilu koje je bilo u pokretu i u tom trenutku u vozilu su se nalazila dva lica, od kojih je jedno zadobilo teške telesne povrede zbog kojih je prebačeno u Urgentni centar u Beograd", kaže Velisavljević.

Prema njegovim rečima, oba lica su od ranije poznata policiji i zbog toga su sve istražne radnje već u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: