Još jedno privođenje zbog požara

Novosadska policija privela je Miroslava P.(50) iz Gospođinaca, zbog sumnje da je saizvršilac u krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti u diskoteci "Kontrast"

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.04.2012.

22:05

Default images

Miroslavu P. je određena mera zadržavanja od 48 sati, izjavila je večeras portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.

Ona je dodala da se Miroslav P. tereti kao saizvršilac u krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti u diskoteci "Kontarast", zbog čega su već uhapšeni vlasnik diskoteke Alojz G. (68) i dvojica zakupaca, Slaviša S. (48) i Dejan R. (36).

Ranije danas novosadska policija je saopštila da su požar u diskoteci izazvale neispravne instalacije.

Načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić je za Televiziju Vojvodina rekao da objekat u kome je bila smeštena diskoteka "Kontrast" nije imao upotrebnu dozvolu sa stanovišta zaštite od požara, niti dozvolu za rad.

Danas je u Novom Sadu održana komemoracija žrtvama ove nesreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: