Ponedeljak, 12.03.2012.

15:37

Izborni specijal na b92.net

Sajt b92.net od sutra pokreće novi specijal o predstojećim izborima, na kome će na jednom mestu posetioci moći da pročitaju vesti i analize izborne kampanje.

Izvor: B92

Default images

Na novom interaktivnom specijalu, redakcija b92.net pripremila je i izborni vremeplov, gde će moći, na primer, da se pročita kako su izgledale izborne kampanje u periodu između dva svetska rata, ali i da se podseti onih pomalo zaboravljenih iz devedesetih i sa početka 2000.

"Imaćemo jednu rubriku koja se zove stranački leksikon, gde će biti leksikonski prikazi svih političkih stranaka. Imamo upustvo za izborno zakonodavstvo, da znate šta su vaša prava, kako se preračunavaju vaši glasovi, šta znače beli listići i tako dalje“, kaže urednica veb vesti B92. Vesna Dobrosavljević.

"Takođe, spremamo zanimljive interaktivne stvari kao štu su prikaz kako je izgledao parlament u poslednjih 20 godina, od početka višestranačja u Srbiji. Imaćete priliku da uplovite u taj vremeplov i vidite kako je ko sedeo na kojim poslaničkim mestima, kako su izgledali preletači. Biće i interaktivne igrice, koje spremamo“, dodaje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

15 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: