Ranjen u pucnjavi u centru Niša

Miloš Savić (27), koji je povređen u pucnjavi u blizini diskoteke "Studio" u Nišu, zadobio je teške telesne povrede opasne po život, ali mu život nije ugrožen.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 10.03.2012.

22:26

Default images

U Miloša Savića pucale su za sada nepoznate osobe. On je prebačen u Klinički centar i nije životno ugrožen.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21.15 sati u Prijezdinoj ulici u Nišu, a ubrzo nakon toga je, pored stadiona fudbalskog kluba Železničar, u Čairu pronađen i zapaljen "audi A4 karavan", za koji se pretpostavlja da ima veze sa napadačima na Savića.

Kako B92 nezvanično saznaje, u 27-godišnjeg mladića ispaljeno je 25 hitaca, od kojih ga je samo jedan pogodio u predelu grudnog koša.

Iako je zadobio prostrelnu ranu opasnu po život, Savić je odmah hirurški bio zbrinut i više nije životno ugrožen.

"On je zadobio tešku telesnu povredu grudnog koša opasnu po život i posle intervencije njegovo stanje je stabilno", kazao je grudni hirurg na Hiruškoj klinici niškog Kliničkog centra Marko Čelar i dodao da je urađena drenaža grudnog koša i da je pacijent sada dobro.

U pucnjavi je, takođe oštećen i automobil marke "porše kajen" u kojem se, u trenutku napada, nalazio Savić.
(Foto: Beta)
Uviđaj su na licu mesta izvršili istražni sudija Višeg suda, zamenik Višeg javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Nišu.

Iako se napad dogodio u blizini diskoteke "Studio", menadžer Dušan Ilić tvrdi da pucnjava nema veze sa ovim klubom i njegovim poslovanjem.

Iz niške policije saopštavaju da je u toku rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa događajem i pronalasku izvršioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: