S.Palanka: Pronađeno telo devojke

U jarku pored puta u selu Kusadak u opštini Smederevska Palanka pronađen je ženski leš. Policija sumnja da je devojka ubijena.

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2012.

22:41

Default images

Telo mrtve devojke otkriveno je desetak metara od glavnog puta koji vodi od Kusatka ka selu Ratare, u delu koga meštani zovu Počevica. Telo je slučajno pronašla žena koja živi u neposrednoj blizini. Kako je ispričala policiji, videla je prvo samo noge koje su izvirivale ispod gomile granja kojom je pokriveno telo. Na licu mesta bilo je malo krvi.

Policija je obavila uviđaj pod veoma teškim okolnostima, jer je reč o pustom i neosvetljenom delu atara sela Kusadak. Uviđaj su obavili inspektori Kriminalističke policije PU Smederevo, a istražni sudija Višeg suda u Smederevu naložio je obdukciju.

U PU Smederevo nisu mogli da potvrde identitet ženskog leša, niti uzrok smrti. Obdukcija bi trebalo da pokaže kako je devojka preminula, a istraga bi trebalo da da odgovor da li je leš na ovo mesto donet i sakriven.

Inače, malo pre nego što je leš nađen, policiji u Smederevskoj Palanci prijavljen je nestanak M. M. (20) iz tog grada. Nestanak devojke prijavio je njen otac, navodeći da je poslednji put kćerku video u njihovoj kući u ponedeljak uveče. M. M. je bila kafanska pevačica. Policija nije mogla da potvrdi da li je nestala devojka žrtva iz Počevice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: