NS: Registracija moguća od 07-24h

Posle izveštavanja B92 o ogromnim gužvama u policiji u Novom Sadu, gde ljudi danonoćno čekaju na registraciju automobila, MUP je produžio radno vreme, od 7-24h.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 13.01.2012.

19:21

Default images

Posle velikih gužvi na šalterima poslednjih dana, MUP je preduzeo mere kako bi se dokumenta dobijala brže i smanjili redovi ne samo u Novom Sadu, već i u drugim policijskim upravama, rekla je za B92 Zorica Kasalica Lončar.

Ona je kazala da su u drugim policijskim upravama u drugim gradovima gužve bile manje nego u Novom Sadu.

Proteklih meseci u Novom Sadu stvarale su se velike gužve i redovi pred šalterima i ispred zgrada Policijske uprave, a taj problem je kulminirao incidentom 10. januara, kada je u tuči nekoliko osoba lakše povređeno.

Zbog tog incidenta predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović zatražio je juče od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da MUP preduzme sve mere kako bi u Novom Sadu trajno bio rešen problem gužvi prilikom registrovanja vozila i izdavanja dokumenata.

Postojeći šalteri u zgradama na Bulevaru kralja Petra i u Bulevaru oslobođenja radiće tokom vikenda produženo od sedam do 24 sata, a termin za predaju zahteva za registraciju, za narednih 14 dana, građani mogu zakazati i na sajtu www.euprava.gov.rs, saopšteno je danas iz PU Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: