Sreda, 30.11.2011.

10:33

Džajiću nude posao u Zvezdi?

Čelnici FK Crvena zvezda nude Draganu Džajiću, nekadašnjem visokom funkcioneru tog kluba, protiv koga se vodi sudski postupak, da bude selektor seniorske ekipe.

Izvor: Press

Default images

Prema saznanjima "Presa" uticajni ljudi na "Marakani" žele da tvorac šampionske generacije iz Barija ubuduće odlučuje o svim sportskim pitanjima u Ljutice Bogdana, čime bi Džajić praktično nasledio Ivana Adžića, koji je juče podneo ostavku na mesto sportskog direktora.

Prema ovoj ideji, Džajić bi imao široka ovlašćenja, tačnije bio bi selektor seniorske ekipe, a vodio bi i računa o Omladinskoj školi i skautingu mladih i talentovanih igrača iz zemlje.

"Prema novoj sistematizaciji posla, Džajić bi bio predsednik stručne komisije. To je ideja koju bi podržali svi zaposleni u klubu, kao i ogromna armija navijača. Samo je pitanje da li najbolji igrač u istoriji Crvene zvezde želi da prihvati ponudu iz dobro poznatih razloga. Za sada nije aminovao povratak, ali njegova konačna odluka biće poznata vrlo brzo", kaže izvor "Presa" upoznat sa dešavanjima u Crvenoj zvezdi.

Sam Džajić nije hteo "Presu" ni da potvrdi ni da demantuje takve navode. „Drago mi je što ste me pozvali, ali za sada ne bih na tu temu. Možete da me zovete za dan ili dva“, rekao je Džajić.

Međutim, jedinu kočnicu za novi posao predstavlja optužnica i sudski proces protiv njega zbog zloupotrebe službenog položaja, zbog malverzacija prilikom transfera četiri fudbalera Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: