Berluskoni izdaje album balada

Samo nekoliko dana nakon što je dao ostavku na položaj premijera, Silvio Berluskoni se sprema da izda novi album ljubavnih balada.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.11.2011.

20:10

Default images

Italijanski milijarder, koji je kao student pevao na luksuznim kruzerima koji su plovili Mediteranom, proveo je dve godine pišući tekstove za svoj novi, četvrti album pod naslovom "Vero amore" (Prava ljubav).

Na CD-u će se naći 11 numera koje bivši premijer peva u duetu sa svojim prijateljem, napuljskim gitaristom Marjanom Apičelom, s kojim je sarađivao i na prethodna tri albuma.

"Album će se naći u prodavnicama od utorka", kazao je Apičela u izjavi za londonski "Telegraf".

Pesme, inspirisane tradicionalnom napuljskom muzikom i sambom, govore o neuzvraćenoj ljubavi i čežnji za ljubljenom osobom.

"Okruži me ljubavlju, ostani kraj mene i prepusti mi svoje srce", glasi stih jedne od pesama na albumu, koja nosi naslov "Rimani con me" (Ostani kraj mene).

Strast Berluskonija prema muzici odavno je poznata. O tome svedoče zabavljačice i manekenke koje su prisustvovale čuvenim "bunga bunga" zabavama u Milanu i Rimu i koje kažu da je italijanski tajkun voleo da zabavlja goste pevajući na italijanskom i francuskom i pričajući masne viceve.

Prvi Berluskonijev CD, izdat 2003. godine, prodat je u 45.000 primeraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: