Sever Kosova dobio struju

Sever Kosova je večeras oko 19 sati dobio električnu energiju, nakon što je zbog kvara na dalekovodu bez struje bio četiri sata.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.11.2011.

19:39

Default images

Glavni dispečar u "Elektro Kosmetu" Zoran Obradović precizirao je u izjavi da se sever pokrajine električnom energijom sada napaja iz Hidroelektrane "Gazivode" kod Zubinog Potoka. On je napomenuo da će tokom noći biti manjih restrikcija struje.

Ekipe "Elektro Kosmeta" rade na otklanjanju kvara na dalekovodu Novi Pazar - Valač, a dok on ne bude u funkciji, građani će struju dobijati iz Hidroelektrane "Gazivode".

Bez struje su od 15 sati bili građani Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića, kao i sela koja gravitiraju tom području.

Ubrzo nakon dolaska električne energije, Kosovska Mitrovica je dobila i vodu, bez koje su zbog nestanka struje u fabrici vode u Šipolju, žitelji tog grada bili od 13.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: