Trivanova: Izbori neće poraniti

Opstanak vladajuće koalicije nije doveden u pitanje i izbori neće poraniti pošto vlada neće ući u krizu, kaže potpredsednica DS Jelena Trivan.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

00:29

Default images

“Ne vidim nijedan razlog da vlada koja je prebrodila najteže trenutke i izazove uđe u krizu na korak do kraja mandata. Prosto to nije realno”, kaže ona.

Trivanova uverava da će izbori biti kad treba. “Sva je prilika da će izbori biti onda kada im je vreme, kada ih zakon propisuje, na proleće, i da će odluka o njima biti ona koja je za državu najracionalnija”, kaže ona.

Trivanova kaže da DS nije spremna na vlast po svaku cemu, tako da će “birati” sa kim će u koaliciju.

“Mi smo jasno pokazali saradnjom na različitim nivoima ko su naši partneri sa kojima možemo da gradimo modernu Srbiju. Nismo spremni na vlast po svaku cenu koja podrazumeva koalicije sa strankama sa kojima ne delimo zajedničke vrednosti”, kaže Trivanova i dodaje da su SNS za nju politički protivnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: