Nastavak štrajka u Privrednom sudu

Sindikat zaposlenih u pravosudnim organima Srbije saopštio je da pravosudna administracija u Beogradu, kao i celoj Srbiji, nije obustavila štrajk.

Izvor: FoNet, Tanjug

Četvrtak, 14.10.2010.

17:46

Default images

U saopštenju se navodi da nije tačna informacija da je Privredni sud nije mogao da donese samostalno odluku o prekidu štrajka.

Sindikat navodi da Privredni sud nijemogao da donese odluku "s obzirom na to da su Gradski odbor Beograda, kao i Republički odbor organi Sindikata pravosuđa Srbije koji donose odluku o štrajku ili obustavi štrajka".

Štrajk u pravosuđu se nastavlja, dok se ne zbroje svi glasovi za i protiv predloga Ministarstva pravde koje, kako se ocenjuje u saopštenju Sindikata, "na sve moguće načine vrši nedopustive pritiske i pokušava da dezinformisanjem razbije jedinstvo zaposlenih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: