"Poštanska štedonica" spremna

Sve spremno za prodaju akcija NIS-a od 30. avgusta. Izdavanje naloga za prodaju obavljaće se na šalterima pošta, uz jednostavnu proceduru, saopšteno iz Vlade.

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2010.

14:50

Default images

Prvog dana očekuju se gužve na šalterima pošta. Iz "Poštanske štedionice", koja je ovlašćeni broker za prodaju besplatnih akcija NIS-a, kažu da su spremni na to.

"Poštanska štedionica" pripremila je informacionu podršku da se ispostava naloga odvija brzo i nesmetano, rekla je direktorka za novčane usluge "Pošte Srbije" Svetlana Lešević.

Ona je objasnila da je potrebno da građani sa ličnom kartom dođu na šalter pošte, gde će službenik proveriti stanje njihovih akcija, posle čega će biti zaključen ugovor sa klijentom, a zatim će mu biti ispostavljen nalog za prodaju.

Opširnije o ovoj temi možete čitati na BIZ-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: