Pink prekida saradnju sa “Grandom“

Uređivački kolegijum TV Pink saopštio je da prekida saradnju sa “Grand produkcijom“ posle decenije saradnje.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2010.

15:02

Default images

Kako je navedeno, nijedan format “Grand produkcije“ neće više naći svoje mesto u programskoj šemi Pinka.

Posle toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi, kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera, izostala su, kaže se u saopštenju.

Televizija Pink je navela da je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima.

Tokom svih ovih godina Pink se razvio u najsnažniju televizijsku stanicu jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake, navodi se u saopštenju.

Pink podseća da je imao zdrave i korektne odnose i prema ekstrenim produkcijama, koje su godinama u Pinku pronalazile šansu za svoje poslovanje i čiji poslovni uspesi nisu izostajali zahvaljujući Pinkovom sistema, koji garantuje vrhunske poslovne rezultate.

Kako se to od Grand produkcije zaboravilo, i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki, TV Pink je saopštio da je prekinuo svaku saradnju sa Grand produkcijom.

U saopštenju se kaže da Pink ubrzano radi na pripremi nove programske sezone koja će biti bolja nego ikad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: