Obama: Moj posao je nedovršen

Američki predsednik Barak Obama izjavio je da ne može da da konačnu ocenu svog predsednikovanja, ali je ocenio da ima "prilično dobro prolazno vreme".

Izvor: B92

Nedelja, 01.08.2010.

18:09

Default images

Obama je u intervjuu za američku televiziju CBS rekao da je njegov rad "nedovršen", jer privreda još nije u potpunosti oživela.

Američki predsednik je naveo svoja dostignuća, kao što je sprečavanje potpunog privrednog kolapsa, tako što je spasio finansijsko tržište i automobilsku industriju, i u svoje uspehe dodao usvojanje zakona o zdravstvenom osiguranju.

Obama je rekao i da "ponekad ima utisak" da njegova administracija ne dobija zasluge koje zaslužuje zbog toga što su Amerikaci i dalje "uplašeni, nezadovoljni i frustrirani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: