Zastava oružje: Nastavljen protest

Zaposleni u preduzeću Zastava oružje nastavili su protest u prostorijama Zastava impeksa u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2010.

13:54

Default images

Oko 70 štrajkača nastavilo je protest zbog najave da će se u Zastavu impeks useliti zaposleni u administraciji kompanije Fijat automobili Srbije.

Predsednik sindikata Dragan Ilić izjavio je da će radnici u kancelarijama ostati danonoćno sve dok se ne ispune njihovi zahtevi.

"Tražimo trajno zbrinjavanje radnika Zastava oružja i da dobiju prostor u kome će moći normalno da rade, kao i rešavanje imovinskih pitanja između grupe Zastava vozila i preduzeća Zastava oružje", rekao je on.

Ilić je naveo da je razlog za protest to što je Agencija za privatizaciju prodala prostorna Topličinom vencu od 358 kvadrata koji je trebalo da pripadne preduzeću Zastava oružje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: