Uhapšeni zbog šverca narkotika

Pripadnici policije uhapsili su jutros na području Jagodine, Paraćina i Ćuprije šestočlanu kriminalnu grupu zbog šverca narkotika.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2010.

11:12

Default images

Ova grupa se bavila distribuiranjem narkotika na širem području Srbije, dok je njihov vođa Bojan Ilić, zvani Paljanac, u bekstvu, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je rekao da je ova grupa dugo distribuirala narkotike, a u trenutku hapšenja kod njih je pronađen kilogram heroina, kao i više skupocenih vozila i motocikala.

Uhapšeni su Dane Glušica (32), Marko Milošević (33), Edo Mulalić, zvani Edo bombaš (31), svi iz Ćuprije, Aleksandar Miljković, zvani Sale ludak (31), Zoran Arsić (40) i Aleksandar Stoiljković (22), svi iz Paraćina.

Osnovano se sumnja da su organizatori krijumčarenja i preprodaje, Aleksandar Kevac, uhapšen 11. jula ove godine, i Bojan Ilić, zvani Paljanac (27) iz Ćuprije, koji je u bekstvu, nabavljali heroin sa teritorije Kosova i Metohije i Bugarske i radi dalje prodaje na teritoriji Pomoravlja organizovali Glušicu, Miloševića, Mulalića, Miljkovića, Arsića i Stoiljkovića.

Svim osumnjičenim je određena mera zadržavanja do 48 sati, posle čega će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: