Uhapšeni posle obračuna zbog droge

Niška policija uhapsila je četiri osobe posle pucnjave 23. juna, do koje je došlo u trenutku prodaje i preuzimanja droge, saopšteno je iz policije.

Izvor: B92

Utorak, 29.06.2010.

19:56

Default images

U pucnjavi je ubijen Vlado N. (30) iz Niša, a policija je odmah uhapsila Marka T. (28) iz Negotina, koji je pucao na njega, i sa sobom kao taoca poveo maloletnu M.M.

U nastavku akcije uhapšeni su još Dragan S. (33) iz Niša, Ivica V.(30) iz Negotina i Slavica Z.(25) iz Negotina, rečeno je na konferenciji za novinare.

Marko T. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistva, trgovine ljudima, nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja, napada na službeno lica i nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Dragan S. se sumnjiči za krivično delo nedozvoljne proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, Ivica V. za krivično delo ubistva, nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet droga i omogućavanja uživanja opijata, a Slavica Z. zbog neprijavljivanja krivičnog dela i falsifikovanja isprave, naveli su u policiji.

Osumnjičenim licima nadležni iostražni sudija odredio je jednomesečni pritvor, napomenuli su u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: