Dačić: Saradnjom do dokaza

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da su na osnovu informacija bezbednosnih službi dobijeni dokazi da grupa Darka Šarića distribuira kokain.

Izvor: B92

Subota, 12.06.2010.

11:46

Default images

Dačić je u razgovoru s ministrom unutrašnjih poslova Urugvaja Eduardom Bonomijem naglasio i da se iz te akcije vidi koliko je neophodna dobra međupolicijska saradnja.

Dačić je sa urugvajskim kolegom usaglasio tekst Memoranduma o policijskoj saradnji, pri čemu je istakao da postoji velika potreba za saradnju s policijama zemalja Latinske Amerike.

Dačić je, takođe, sumirajući šestodnevnu posetu zemljama Latinske Amerike - Brazilu, Argentini i Urugvaju, rekao da je to bila radna poseta, proistekla iz zajedničke potrebe za operativnom saradnjom.

On je naveo da se nada da će to u narednom periodu doprineti što većem broju otkrivanja krivičnih dela koja su na teritoriji Latinske Amerike počinile kriminalne grupe iz Srbije.

Današnjom posetom Urugvaju Dačić završava šestodnevnu posetu zemljama Latinske Amerike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: