Šešelj vratio Panića u SRS

Predsednik SRS- a Vojislav Šešelj vratio je u stranku dosadašnjeg predsednika Okružnog odbora za Kolubarski okrug Verana Panića, potvrdio je stranački izvor.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 28.05.2010.

15:19

Default images

Panić je ranije tokom dana odlukom Centralne otadžbinske uprave bio isključen iz SRS zbog kršenja Statuta jer je iznosio u javnost lične stavove.

"Panić je negirao optužbu da iza poteza odbora u Valjevu stoje 'neke druge stranke, naprednjaci pre svih'. To je preneto Šešelju, koji je izdao naredbu da se Panić vrati u SRS, što je i učinjeno", tvrdi Betin izvor.

Panić je ranije najavio da će od Izvršnog odbora Centralne otadžbinske uprave tražiti da se oslobodi dela "istrošenih kadrova" u rukovodstvu stranke, kao što su Dragan Todorović, Gordana Pop-Lazić, Vjerica Radeta, Nataša Jovanović i da se rukovodstvo, kao što je to učinjeno u Valjevu, podmladi novim, mladim školovanim i sposobnim kadrovima, koji će uspeti da ostvaruju program i ciljeve stranke.

U saopštenju iz SRS navedeno je kako je "odluka o isključenju Panića doneta na predlog predsednika SRS Vojislava Šešelja", a izvor Bete tvrdi da je to "bila odluka Dragana Todorovića".

Za predsednika Okružnog odbora SRS Kolubarskog okruga imenovan je poslanik te stranke iz Ljiga Zoran Popović, koji je na to mesto
došao kada je mandat vratio Veran Panić zbog toga što kao advokat nije mogao da se u potpunosti posveti poslaničkim obavezama.

Smenjen je i predsednik Gradskog odbora SRS u Valjevu Srdjan Radović, a vršilac dužnosti će najverovatnije biti izabran na redovnom
sastanku odbora u ponedeljak..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: