Parking zone i na Zvezdari

Gradska uprava Beograda saopštila je da će u ponedeljak, 26. aprila, početi primena zone za parkiranje na opštini Zvezdara.

Izvor: B92

Petak, 23.04.2010.

14:52

Default images

Deo između ulica Bulevar Kralja Aleksandra, Ruzveltova, Dimitrija Tucovića i Batutova od ponedeljka će biti deo treće parking zone u kojoj je parkiranje vozila ograničeno na tri sata.

"Naplata parkiranja u tom delu Zvezdare počeće dve nedelje od dana uvođenja zone, kako bi se građani privikli na novi režim parkiranja", piše u saopštenju.

Dodaje se da će uvođenje zonskog sistema parkiranja u delu opštine Zvezdara omogućiti stanarima tog dela opštine da lakše pronađu mesto za parkiranje, pošto će oni imati pravo na povlašćenu kartu za parkiranje bez vremenskog ograničenja.

Povodom uvođenja zone, u ponedeljak će na uglu Zahumske i Ulice Ćirila i Metodija biti održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti gradski sekretar za saobraćaj Dragoljub Đakonović, direktor “Parking servisa“ Boban Kovačević i predsednik opštine Zvezdara Milan Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: