Sudar helikoptera, 6 mrtvih

Šest vojnih lica je poginulo u sudaru dva helikoptera u jednoj vojnoj bazi na jugozapadu Kolumbije, saopštila je kolumbijska vojska.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2010.

17:25

Default images

Pet osoba je povređeno kada su se vojni i civilni helikopter sudarili u provinciji Tolima, stoji u saopštenju objavljenom na veb sajtu kolumbijske vojske. Do udesa je došlo juče u trenutku kada je jedan helikopter uzletao iz vojne baze, a drugi se spuštao, javili su lokalni mediji, a preneo AP.

U udesu su poginuli general Fernando Roha, komandant združenih snaga za jug Tolime, dva pukovnika i tri vojnika, navodi se u saopštenju kolumbijske vojske.

Kolumbijski predsednik Alvaro Uribe zatražio je minut ćutanja za poginule tokom univerzitetskog sastanka kome je prisustvovao u Kaliju. (Kraj) ia/br

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: