Antić protiv nasilja nad psima

Predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić pozvao je sugrađane da se suzdrže od nasrtaja na pse, izrazivši ogorčenje zbog odsecanja šapa jednoj keruši.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.04.2010.

14:22

Default images

Predsednik Skupštine Beograda Antić je uputio apel građanima prestonice, da se i pored teške ekonomske situacije, ne odriču svojih pasa i ne puštaju ih na ulicu. Prema Antiću, grad će nastaviti sa edukacijom građana kroz razne aktivnosti, kao i izgardanju azila za te pse.

Takođe, grad će obezbediti sredstva da psa kome su odsečene šape se nabave proteze, potvrdio je Antić u Skupštini grada.

Ženka mešanca, sa odsečenim šapama, pronađena, pre dva dana, u beogradskom naselju Medak.

Pas je hospitalizovan u jednoj privatnoj veterinarskoj ordinaciji, dok je više udruženja za zaštitu životinja podnelo krivičnu prijavu protiv NN lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: