Radmanović: BiH kao privatna država

Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović kaže da BiH "sve više liči na privatnu državu" i optužuje za to bošnjački politički establišment.

Izvor: B92

Petak, 12.03.2010.

15:39

Default images

Radmanović je izjavio da predstavnici Republike Srpske neće učestvovati u pravljenju privatne države i da će razmisliti hoće li i kako dalje raditi. "Sve više BiH liči na privatnu državu. Tako se ponašaju pojedini članovi Predsedništva, poslanici, ministri, diplomate i državni službenici", rekao je Radmanović na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Radmanović je izjavio da je proteklih sedmica došlo do dramatičnog širenja negativnih tendencija.

Ton daje bošnjački politički establišment, koji deluje protivustavno i protivzakonito, rekao je Radmanović, javila je Radio-televizija Republike Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: