Rusija: Nastradao u požaru

Jedan čovek je poginuo u požaru u noćnom klubu "Opera" u Moskvi, izjavio je portparol Ministarstva za vanredne situacije Jevgenij Bobilev.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2010.

10:09

Default images

"Vatrogasci su pronašli telo kada su raščišćavali zgarište pošto su ugasili požar. Prema prvim izveštajima, stradao je noćni čuvar", rekao je Bobilev, preneo je Itar-tas. Prema njegovim rečima, u zgradi je verovatno bio još jedan čuvar, ali za sada nije utvrđeno šta se s njim dogodilo, kao i spremačica, koja je napustila objekat.

U trenutku kada je izbio požar u klubu nije bilo posetilaca.

Vatra je progutala 1.200 kvadratnih metara prostora i krov površine 800 kvadratnih metara, a u gašenju je učestovovalo 35 vatrogasnih brigada.

Pored noćnog kluba, u istoj zgradi bila je i jedna radionica, koja je potpuno izgorela. Istražitelji smatraju da je požar izbio zbog nepoštovanja propisa o bezbednosti tokom izgradnje objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: