Bijonse pokupila 6 Gremija

Američka ritam i bluz zvezda Bijonse Nouls osvojila je šest nagrada Gremi, na 52. dodeli ove najprestižnije muzičke nagrade u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2010.

13:08

Default images

Pored toga što je osvojila najviše nagrada, Bijonse je ove godine imala i najviše - deset - nominacija za ovu nagradu u raznim kategorijama, a za pesmu godine proglašen je njen hit "Singl lejdis", dok je sama osvojila titulu najbolje pop pevačice.

Još jedna diva je zasijala te večeri - Tejlor Svift, koja je dobila 4 Gremija, između ostalog za album godine "Firles", koji je bio i najprodavaniji album među svim žanrovima.

Nagrađeni su i Kings of lajon. D Blek Ajd Piz uzeli su tri trofeja, kao i Džej-Z, koji je najbolji rep izvođač i dobitnik 2 nagrade za "Ran dis taun" sa Rijannm i Kenijem Vestom. Lejdi Gagi okitila se sa dva Gremija.

Maksvel je dobio nagradu za najbolji muški ritam i bluz vokal i najbolji ritam i bluz album "Blek samers najt." Mnogi učesnici nosili su crvene bedževe u znak podrške zemljotresom postradalom Haitiju. Šou je sadržao i specijalan 3D tribjut Majklu Džeksonu, čija su deca prihvatila nagradu za životno delo svog preminulog oca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: