Prekršajna prijava za vozača

Policija u Zaječaru podnela je prekršajnu prijavu protiv Gorana Jovića, vozača službenog automobila, koji je omeo uviđaj saobraćajne nesreće, kažu u policiji.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

15:43

Default images

U policiji je rečeno da se prijava odnosi na prekršaj "narušavanje mesta uviđaja". Prema podacima iz izvora bliskih istrazi, saznaje se da će se njegov prekršaj tretirati kao nasilnička vožnja, za šta je predviđena kazna zatvora od 30 dana i 15 kaznenih poena.

Automobil marke "Audi" je vlasništvo Uprave za zajedničke poslove republičkih organa, a vozač ga je, u vreme prekršaja, koristio u privatne svrhe.

Istražni sudija Osnovnog suda u Boru Jasminka Stefanović, koja je vršila uviđaj i naložila policiji da napiše prijavu protiv Jovića, izjavila je da je on automobilom pretekao kolonu vozila, prešao preko označenih tačaka sa uviđaja i nije se obazirao na znak policije da se zaustavi.

"Skoro da nas je pogazio kolima. Kada je konačno bio prinuđen da zaustavi automobil, bio je bahat i drzak, izdrao se policiji. Prvo se pozvao na imunitet, a potom na imunitet jedne osobe koja je bila sa njim u vozilu", rekla je Stefanovićeva.

Sa njim je u automobilu bila sekretarica predsednice Skupštine Srbije Branislava Parezanović koja nema imunitet, a automobil je, kako je saopšteno, koristila bez odobrenja. Protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: