Okončana istraga za ubistvo Tatona

Viši sud u Beogradu okončao je istragu protiv osumnjičenih za učešće u ubistvu francuskog državljanina Brisa Tatona i prosledio spise predmeta Tužilaštvu.

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2010.

15:52

Default images

Tužilaštvo ima rok od 15 dana da podigne optužnicu protiv osumnjičenih, da zatraži dopunu istrage ili da odustane od krivičnog gonjenja, rekla je portparolka suda Dušica Ristić. Ona je precizirala da je istražni sudija spise predmeta predao Tužilaštvu 11. januara.

Viši sud u Beogradu sproveo je istragu protiv 13 osumnjičenih za ubistvo Tatona, od kojih su dvojica u bekstvu i za njima je raspisana međunarodna poternica.

Tatona je grupa huligana pretukla u centru grada pred utakcimu Partizan - Tuluz 17. septembra, a nekoliko dana kasnije francuski državljanin je preminuo od posledica povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: