Bez blokade puta u Kragujevcu

Manjinski akcionari "Trgovine 22" odustali su od planirane blokade magistrale Kragujevac-Koridor 10 nakon razgovora sa gradonačelnikom Kragujevca.

Izvor: B92

Petak, 11.12.2009.

10:01

Default images

Prema navodima zastupnika akcionara Velimira Lazića, oni su zatražili od gradonačelnika Veroljuba Stevanovića da im ugovori hitan sastanak sa predstavnicima većinskih vlasnika i da apeluje na rukovodstvo Trgovine 22 da im dostavi svu dokumentaciju neophodnu za nezavisnu finansijsku reviziju poslovanja preduzeća.

"Očekujemo da će gradonačelnik uspeti da do utorka ubedi predstavnike Trgovine 22 da ponovo sednu sa nama za pregovarački sto i da nam dostave potrebnu dokumentaciju, zbog čega smo do tada zamrzli planirane proteste", rekao je Lazić.

Manjinski akcionari privatizovanog preduzeća Trgovina 22 prekinuli su sinoć oko 19:30 časova šestočasovnu blokadu magistralnog puta Kragujevac - Koridor 10 na ulazu u grad.

Tokom blokade glavnog prilaznog puta, akcionari su propuštali samo vozila hitne pomoći i policije, dok su kamioni i automobili koji dolaze iz pravca Batočine bili zaustavljeni, pa je na ulazu u Kragujevac formirana kolona duga više kilometara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: