Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Policija u Kraljevu saopštila je da je uhapsila dve osobe koje su pokušale da na teritoriju Srbije prokrijumčare osam Albanaca.

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2009.

18:22

Default images

U noći između ponedeljka i utorka na raskrsnici puta Raška-Novi Pazar-Kosovska Mitrovica uhapšeni su Fihret M. (32) i Almir H. (32) , obojica iz Novog Pazara.

"Oni su pokušali da prokrijumčare pet državljana Albanije i tri osobe albanske nacionalnosti sa Kosova, starosti od 24 do 35 godina, od kojih je jedno bilo maloletno", navodi se u saopštenju.

Sumnja se da su ilegalci alternativnim putnim pravcima prešli iz Crne Gore u Srbiju, sa namerom da se dalje, takođe ilegalnim kanalima prebace u zemlje zapadne Evrope, dodaje se u policijskom saopštenju.

Fihret M. i Almir H. su privedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Raški.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: