Alka Vuica u trci za predsednicu

Kantautorka i pevačica Alka Vuica objavila je kandidaturu za predsednicu Hrvatske, kao kandidatkinja Zelene iste.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

15:39

Default images

"Ne mogu ja spasiti Hrvatsku, ali možemo to učiniti zajedno", rekla je Vuica i pozvala građane da podignu glas protiv onih koji rasprodaju bogatstvo i lepotu Hrvatske da bi obogatili sebe ili svoju porodicu.

Optužila je vlast za osiromašivanje i uništavanje privrede, navodeći da su "korupcija, laž i demagogija na svakom koraku".

"Dragi moju sapatnici, doživite konačno Hrvatsku kao ženu koju treba spasiti od svodnika koji je prodaju za svoj profit", kazala je Vuica.

Predstavnica Zelene liste, stranke koja je deo Evropskih zelenih u Hrvatskoj, Vlasta Tot objasnila je novinarima da su se odlučili za Vuicu kao kandidatkinju jer veruju da bi, ukoliko postane šefica države, stvarno zastupala interese građana.

Predsednički izbori u Hrvatskoj biće održani 27. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: