Lažna dojava o bombi u Urgentnom

Oko 13 sati dojavljeno je da je u Urgentnom centru u Beogradu postavljena bomba, ali se ispostavilo da je dojava bila lažna.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2009.

14:58

Default images

Odmah po dojavi, svi pacijenti sa prijemnog odeljenja su uspešno evakuisani, a operacije koje su u trenutku dojave bile u toku, nastavljene su bez prekida. Stručne policijske ekipe završile su oko 14.30 detaljan pregled zgrade Urgentnog centra i kruga oko zgrade i utvrdile da bombe nije bilo.

“Na svu sreću dojava o bombi je bila lažna. Mi ovoga puta apelujemo na sve, nije isto kada dojavite nekoj tamo društvenoj instituciji da je postavljena bomba i Urgentnom centru gde u svakom trenutku barem 60 ljudi je direktno ugrođeno od takve gluposti kojom se neko pozabavio”, kaže PR Urgentnog ventra, Drago Jovanović.

“Tu su teški bolesnici čija evakuacija je zbog njihovih teških stanja, gde su oni priključeni na aparate. Tako da, ko god je imao u vidu i šta god je imao u vidu, neslane šale ovakve prirode stvarno nisu na mestu”, poručuje on.

“Istog trenutka kada su, kada je nama rečeno, svi oni koji su se tu zatekli, koji su mogli da budu evakuisani, su evakuisani, bez ikakve panike, žurbe”, navodi Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: