Novo radno vreme vrtića

Gradski Sekretarijat za dečju zaštitu usvojio je na sastanku sa aktivima direktora predškolskih ustanova odluku o novom radnom vremenu vrtića od 7 do 18 sati.

Izvor: B92

Petak, 28.08.2009.

17:41

Default images

"Sagledavajući realne potrebe roditelja odlučili smo da predškolske ustanove ubuduće rade od 07 do 18 časova, a ne od 06 do 17 časova. Na ovaj način ispoštovali smo zakonsku proceduru o jedanaestočasovnom radnom vremenu, ali i izašli u susret roditeljima koji rade do 17 časova", izjavila je sekretarka za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić.

Ona je kazala da će u predškolskim ustanovama biti organizovana i dežurstva za roditelje koji ranije odlaze na posao da bi mogli bez brige da ostavljaju decu u vrtićima.

Sastanak sa aktivima direktora predškolskih ustanova je održan na inicijativu Sekretarijata za dečju zaštitu, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: