Četvoro dece stradalo u zemljotresu

Četvoro dece je poginulo u Hondurasu u zemljotresu, magnitude 7,1 Rihterove skale, koji je danas pogodio tu zemlju, saopštila je Služba za hitne slučajeve.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2009.

17:31

Default images

"Potvrđena su četiri smrtna slučaja. Broj mrtvih će biti mnogo veći", izjavio je jedan od najviših zvaničnika agencije za zaštitu civila Hondurasa Randolfo Funes, preneo je Rojters.

Zemljotres je pogodio predeo severoistočno od Hondurasa u Karipskom moru, a upozorenje na opasnost od cunamija izdato je za sve zemlje duž obale ovog mora u centralnoj Americi.

Epicentar zemljotresa bio je 64 kilometra severoistočno od velikog ostrva Roatan, poznatog po turističkim atrakcijama kao što su ronjenje i posmatranje delfina, dok je dubina udara bila 10 kilometara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: