Blic: Ministre neće ocenjivati

Svi ministri u Vladi predali su izveštaje o radu premijeru Mirku Cvetkoviću, ali, kako za Blic kažu u kabinetu premijera, premijer neće ocenjivati ministre.

Izvor: FoNet, Blic

Subota, 21.03.2009.

11:37

Default images

List podseća da su ministri iz redova demokrata svoje izveštaje, osim premijeru, predali i lideru stranke Borisu Tadiću. Premijer će i ubuduće kvartalno razgovarati sa svakim ministrom jer na osnovu tih izveštaja dobija se bolji uvid o radu i problemima kako bi ih zajednički rešavali, kažu u kabinetu premijera.

Jedini ministar koji je sam sebe ocenio jeste Vuk Jeremić, piše Blic.

On je dosadašnji rad ministarstva ocenio s osmicom.

Iako se spekulisalo da će lider DS-a Boris Tadić oceniti ostale ministre, to se nije dogodilo.

Zajednička karakteristika referata o radu ministara iz redova DS je da su prvenstveno pobrojali šta su sve uradili, ali je izostala samokritičnost ili pak analiza toga šta bi trebalo poboljšati ili promeniti, konstatuje Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: