Telefon skuplji od Nove godine

Poskupljenje telefonskog impulsa u fiksnoj telefoniji za 100 odsto primenjivaće se od sledeće godine, dogovoreno je između Vlade i Telekoma.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2008.

16:52

Default images

To su se dogovorili predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i direktor preduzeća "Telekom Srbije" Branko Radujko, saopšteno je iz Vlade Srbije. Kako je navedeno u saopštenju, Radujko je prihvatio predlog premijera da do povećanja cena impulsa dođe sukcesivno tokom sledeće godine kako bi se dostigao minimalan nivo ekonomske prihvatljivosti.

Cvetković je predložio da se cena impulsa ne menja do kraja ove godine, s obzirom na to da bi povećanje impulsa od 100 odsto u značajnoj meri opteretilo budžet građana.

Za sada će jedino poskupeti pretplata za fiksne telefone, koja će i sa novim poskupljenjem biti višestruko jeftinija u odnosu na zemlje u okruženju, navedeno je u saopštenju.

Cena telefonskog impulsa, prema ranijoj odluci, trebalo je da se poveća od 1. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: