Pas na sudu

Jedan pas u gradu Patni, u indijskoj državi Bihar, dobio je poziv da se pojavi na sudu zbog optužbe da je ujedao prolaznike.

Izvor: B92

Sreda, 06.08.2008.

16:37

Default images

Pred lokalnim sudom pojavio se u društvu svoje vlasnice i advokata. Ovaj pas mešanac, star sedam godina, osuđen je na smrt pre pet godina zbog sličnih optužbi. Kobnu sudbinu izbegao je zahvaljujući angažovanju nekoliko udruženja za zaštitu životinja.

Ovog puta na sud je pozvan na zahtev policije koja tvrdi da četvoronožac remeti javni red i predstavlja opasnost za prolaznike.

Vlasnica psa Radžkumari Devi, udovica bez dece, angažovala je advokata Dilipa Kumara Depaka da brani njenog kućnog ljubimca.

Advokat je na sudu izjavio da, uprkos prisustva velikog broja ljudi u sudnici, njegov "klijent" nikoga nije napao. Vlasnica je sa svoje strane navela da je pas napadao samo one koji su pokušali da provale u njen dom da bi je pokrali.

Naredno ročište u sudskom postupku protiv ovog četvoronošca održaće se krajem avgusta, kada će se znati i presuda, prenele su agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: