RATEL: Do juna o ceni telefoniranja

Republička telekomunikaciona agencija (RATEL) će do juna tačno znati koliki su troškovi za fiksne telefone, odnosno da li telefonski impuls treba da poskupi ili ne.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2008.

16:29

Default images

RATEL sada pravi troškovni model, i kada taj posao bude bio završen, Telekom Srbija će po njemu određivati cene. Ipak, prema rečima čelnika RATEL-a to ne znači da će poskupeti razgovor, već internet i druge usluge Telekoma.

"Kada od juna budemo imali egzaktne podatke, mi ćemo iuzaći sa tim podacima koji praktično obezbeđuju razvoj te mreže. Činjenica je da to mora na odgovarajući način da bude plaćeno. Sagledaće se socijalni model. Imamo rešenje, a to je da ćemo od juna imati metod na osnovu koga ćemo na tasu meriti kolika je cena, na tasu, nema laži, nema prevare, to je to", kaže predsednik Upravnog odbora RATEL-a Jovan Radunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: