Bez napretka o reformi policije BiH

Lideri najvećih političkih stranaka u BiH nisu postigli nikakav napredak u večeras održanim razgovorima o reformi policije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 01.03.2007.

22:26

Default images

Pozivajući se na neimenovani izvor koji je prisustvovao sastanku, agencija Beta prenosi da tokom neformalnih razgovora politički lideri nisu uspeli da približe stavove o reformi policije, koja je ključni uslov da bi BiH potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji.

Sastanku su, kako se saznaje, prisustvovali lideri Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Partije demokratskog progresa Milorad Dodik i Mladen Ivanić, lideri Stranke za BiH i Stranke demokratske akcije Haris Silajdžić i Sulejman Tihić, kao i predsednik Hrvatske demokratske zajednice 1990. Božo Ljubić.

U razgovorima su učestvovali i ambasadori SAD, Velike Britanije i Nemačke u BiH - Daglas Meklhejni, Metju Rajkroft i Mihajel Šmunk.

Betin izvor još je rekao da nije poznato kada i gde će biti nastavljeni pregovori o reformi policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: