Pruga potpuno bezbedna

Predstavnici ministarstva saobraćaja i železnice Crne Gore doputovali su putničkim vozom iz Podgorice u Bijelo Polje.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2006.

12:33

Default images

Pomoćnik ministra saobraćaja Radoš Šućur i predsednik borda direktora železnice Mersad Mujević izjavili su da je ovaj deo pruge potpuno bezbedan. Mujević je, međutim, rekao da je na pruzi ogromna gužva, jer je deo vagona sa robom tokom 12-dnevnog prekida saobraćaja ostao parkiran na stanicama na kojima se zatekao u trenutku nesreće kod Bioča.

"Na čitavoj pruzi su velike gužve. Dispečerske i otpravne službe se nalaze na terenu i trude se da na kvalitetan način odrade posao. Zakrčenje je i u Luci Bar, u Podgorici, kao i polascima iz Srbije prema Crnoj Gori", rekao je Mujević.

On je kazao da će od ponedeljka 6. februara biti uspostavljen saobraćaj svih putničkih i brzih vozova od Bara za Beograd i obratno, po već utvrđenom redu vožnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: