Ponovo o dugu Marka Miloševića

Dug od oko 300.000 dinara za struju koja je utrošena u kući Marka Miloševića u Požarevcu trebalo bi da bude uplaćen u ponedeljak.

Izvor: B92

Subota, 24.09.2005.

10:31

Default images

Lokalni SPS, koji je uz pomoć sa strane uplatio i prethodnih 850.000 dinara, u ponedeljak će se o uslovima i načinima plaćanja dogovoriti sa direktorom Elektromorave, Draganom Živkovićem. Prethodnom uplatom anuliran je dug za struju Mirjane Marković i smanjen dug Marka Miloševića.

U Elektromoravi očekuju da će do susreta sa lokalnim funkcionerima SPS-a u ponedeljak doći. Ukoliko do ispunjenja zahteva za plaćanjem ne dođe, Elektromorava najavljuje isključenje, kaže generalni direktor, Dragan Živković.

Stručna radna grupa treba da ustanovi zbog čega je potrošnja u kući Marka Miloševića toliko velika.  U julu je utrošeno oko 3.000 KW i napravljeno dodatnih 20.000 dinara duga. Kuća Marka Miloševića je 350 metara kvadratnih, a Mirjane Marković oko 320 metara kvadratnih. Uzročnici visoke potrošnje javnosti nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: