11 tela u grobnici kod Mališeva

Portparol UNMIK-a Marša Pul rekla da je iz masovne grobnice kod Mališeva iskopano 11 tela i da je to verovatno konačan broj.

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2005.

21:49

Default images

Marša Pul je za agenciju "Kosova lajv" rekla da stručnjaci sudske medicine sutra treba da završe iskopavanje tela u toj masovnoj grobnici, udaljenoj oko 45 kilometara jugozapadno od Prištine. "Ekipe sudsko-medicinskih stručnjaka do sada su otkopale 11 tela koja su imala jednu karakteristiku - imale su vezane ruke", rekla je ona.

Ta masovna grobnica je druga otkrivena u poslednjih mesec dana i pretpostavlja se da se u njoj nalaze kosovski Srbi. Prethodno je otkrivena masovna grobnica kod sela Volujak, u opštini Klina. U njoj je otkriveno 20 tela nealbanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: