ILIC: PROTICEVA OSTAVKA ZBOG DIPLOMATIJE

Izvor: B92

Sreda, 31.01.2001.

10:29

Default images
Kopredsednik Nove Srbije i gradonacelnik Cacka Velimir Ilic rekao je Srni da je Milan St. Protic podnio ostavku na kopredsednicku funkciju u stranci posto odlazi u diplomatiju i ne zeli da bude stranacki opredeljen. Ilic je objasnio da izmedju njega i Protica "nema nikakvih problema" i da "tu ne treba traziti razlog njegove ostavke", najavivsi da ce se na Glavnom odboru stranke, koji ce biti odrzan za petnaestak dana, razmotriti pitanje kopredsednickih funkcija u NS. Ilic je potvrdio Srni da upravo polazi u SAD na Molitveni dorucak kod americkog predsednika Dzordza Busa. Odgovarajuci na pitanje da li ce se videti sa crnogorskim predsednikom Milom Djukanovicem i liderom kosmetskih Albanaca Ibrahimom Rugovom, Ilic je rekao da "najverovatnije hoce" i dodao da je, koliko zna, "organizovan neki sastanak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: