Petak, 25.09.2015.

11:33

Status kvo i gužva na "ničijoj zemlji"

Blokada granice Srbije i Hrvatske i dalje traje, a kako javlja reporter B92, gužva se stvara na "ničijoj zemlji", gde stoji desetak kamiona.

Izvor: B92

Default images
Foto: Tanjug

To su mahom srpski vozači koji su prošli jedan granični punkt, ali im je odlukom Hrvatske zabranjeno da idu dalje. Kako kažu, kamione ne smeju da ostave, a niko im ništa ne govori.

Kako javlja N1, od jutros se dogodilo i da hrvatska policija pusti kamione sa hrvatskom robom sa svoje strane u "ničiju zemlju", uprkos merama Srbije.

To pravi dodatni problem, jer oni zbog mera srpskih vlasti ne mogu u Srbiju, a Hrvatska zatim ne želi da im omogući povratak sa "ničije zemlje" u Hrvatsku.

Kako javlja reporter B92, situacija na Batrovcima je praktično nepromenjena, kilometarska kolona je i dalje tu i traje "status kvo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

16 h

Podeli: