Ponedeljak, 25.08.2014.

18:45

MUP traga za nestalim muškarcem

Beogradska policija zvanično je objavila potragu za Petrom Obrenčevićem (33), koji je nestao u noći između 23. i 24. avgusta, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92

Default images

Njega je poslednji put video kolega sa posla, između ponoći i 1.00 izjutra na splavu na kom je Obrenčević radio kao konobar.

U trenutku nestanka na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke. Kako pišu beogradski mediji, na splavu tokom noći nije primećen nikakav incident između gostiju ili osoblja, a splav je bio izuzetno posećen.

U potragu za Obrenčevićem po saznanju da je nestao te noći su se uključile i kolege sa posla, ali njega van i oko splava nije bilo, a u međuvremenu je utvrđeno i da se nije vratio kući.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o nestaloj osobi, javite se najbližoj stanici Policije ili na broj 069-337-87-40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

23 h

Podeli: